WOJCIECH KAJTOCH, SZKICE POLONISTYCZNO-RUSYCYSTYCZNE, OLSZTYN: CENTRUM BADAŃ EUROPY WSCHODNIEJ, 2015, 186 s. - Flont, Mateusz (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.