MARIUSZ ZBIGNIEW JĘDRZEJKO, „ZAWIROWANY” ŚWIAT PONOWOCZESNOŚCI. W POSZUKIWANIU ETIOLOGII ZABURZEŃ, DYSFUNKCJI, ZACHOWAŃ KOMPULSYWNYCH, RYZYKOWNYCH I DEWIACJI, WARSZAWA-MILANÓWEK: OFICYNA WYDAWNICZA ASPRA-JR, CENTRUM PROFILAKTYKI SPOŁECZNEJ, 2015, 508 s. - Prüfer, Paweł (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.