O UNIWERSYTECIE, W SERII „WYKŁADY OTWARTE IMIENIA OJCA PROFESORA MIECZYSŁAWA A. KRĄPCA OP”, RED. A. MARYNIARCZYK, T. DUMA, K. STĘPIEŃ, LUBLIN: PTTA, 2014, 217 s. - Sulenta, Paulina (Zeszyty Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2020)
.