Maciej Kokoszko – Krzysztof Jagusiak – Zofia Rzeźnicka, Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część I: Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), Byzantina Lodziensia 16, Łódź

Piotr Kochanek

Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II , Poland



Abstract

nie dotyczy



Published
2018-12-16


Kochanek, P. (2018). Maciej Kokoszko – Krzysztof Jagusiak – Zofia Rzeźnicka, Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część I: Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), Byzantina Lodziensia 16, Łódź. Vox Patrum, 68, 615–633. Retrieved from https://czasopisma.kul.pl/index.php/vp/article/view/3747

Piotr Kochanek 
Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II



License

Papers published in Vox Patrum are covered by the Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0) licence. Authors and users can use published works licensed under the CC-BY-ND since 2018. For earlier publications, copyrights are available under fair use rights in accordance with the Act of February 4, 1994 on copyrights and related rights.