Michael Abdalla, Kultura żywienia dawnych i współczesnych Asyryjczyków. Uwarunkowania społeczno-kulturowe, Warszawa 2001, Wydawnictwo Dialog, pp. 430
Jerzy Woźniak
Uniwersytet Jagielloński w Krakowie , PolandAbstract
review
Keywords:
review, Jerzy Woźniak, Michael AbdallaReferences
Abdalla M., Kultura żywienia dawnych i współczesnych Asyryjczyków. Uwarunkowania społeczno-kulturowe, Warszawa 2001.
Woźniak, J. (2002). Michael Abdalla, Kultura żywienia dawnych i współczesnych Asyryjczyków. Uwarunkowania społeczno-kulturowe, Warszawa 2001, Wydawnictwo Dialog, ss. 430. Vox Patrum, 40, 543–544. https://doi.org/10.31743/vp.8008
Jerzy Woźniak
Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
License
Papers published in Vox Patrum are covered by the Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0) licence. Authors and users can use published works licensed under the CC-BY-ND since 2018. For earlier publications, copyrights are available under fair use rights in accordance with the Act of February 4, 1994 on copyrights and related rights.