Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część II: Pokarm dla ciała i ducha, red. Maciej Kokoszko, Byzantina Lodziensia 19, Łódź 2014, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, ss. 607 + VII.



Abstract

nie dotyczy



Published : 2018-12-12


Kochanek, P. (2018). Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część II: Pokarm dla ciała i ducha, red. Maciej Kokoszko, Byzantina Lodziensia 19, Łódź 2014, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, ss. 607 + VII. Vox Patrum, 70, 659-685. Retrieved from https://czasopisma.kul.pl/vp/article/view/3644

Piotr Kochanek 
Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II  Poland




Most read articles by the same author(s)

1 2 3 4 5 6 7 > >>