Maciej Kokoszko – Krzysztof Jagusiak – Zofia Rzeźnicka, Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część I: Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), Byzantina Lodziensia 16, Łódź



Abstract

nie dotyczy



Published : 2018-12-16


Kochanek, P. (2018). Maciej Kokoszko – Krzysztof Jagusiak – Zofia Rzeźnicka, Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część I: Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), Byzantina Lodziensia 16, Łódź. Vox Patrum, 68, 615-633. Retrieved from https://czasopisma.kul.pl/vp/article/view/3747

Piotr Kochanek 
Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II  Poland




Most read articles by the same author(s)

<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>