Zofia Rzeźnicka – Maciej Kokoszko, Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część III: Ab ovo ad gala. Jajko, mleko i produkty mleczne w medycynie i sztuce kulinarnej (I-VII w.), Byzantina Lodziensia 28, Łódź 2016, Wydawnictw

Piotr Kochanek

Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II , Polska



Abstrakt

nie dotyczy


Pobierz

Opublikowane
2018-12-12


Kochanek, P. (2018). Zofia Rzeźnicka – Maciej Kokoszko, Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część III: Ab ovo ad gala. Jajko, mleko i produkty mleczne w medycynie i sztuce kulinarnej (I-VII w.), Byzantina Lodziensia 28, Łódź 2016, Wydawnictw. Vox Patrum, 70, 695–709. Pobrano z https://czasopisma.kul.pl/index.php/vp/article/view/3649

Piotr Kochanek 
Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II



Licencja

Artykuły w czasopiśmie objęte są licencją Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0). Autorzy i użytkownicy mogą korzystać z utworów na licencji CC-BY-ND od roku 2018. Dla wcześniejszych publikacji prawa autorskie są udostępnione na prawach dozwolonego użytku zgodnie z zapisami Ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.