Maciej Kokoszko – Krzysztof Jagusiak – Zofia Rzeźnicka, Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część I: Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), Byzantina Lodziensia 16, Łódź

Piotr Kochanek

Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II , Polska



Abstrakt

nie dotyczy


Pobierz

Opublikowane
2018-12-16


Kochanek, P. (2018). Maciej Kokoszko – Krzysztof Jagusiak – Zofia Rzeźnicka, Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część I: Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), Byzantina Lodziensia 16, Łódź. Vox Patrum, 68, 615–633. Pobrano z https://czasopisma.kul.pl/index.php/vp/article/view/3747

Piotr Kochanek 
Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II



Licencja

Artykuły w czasopiśmie objęte są licencją Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0). Autorzy i użytkownicy mogą korzystać z utworów na licencji CC-BY-ND od roku 2018. Dla wcześniejszych publikacji prawa autorskie są udostępnione na prawach dozwolonego użytku zgodnie z zapisami Ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.